Depanare Imprimante

alt Service imprimante .
Bazandu-se pe experienta inginerilor de service dedicati, si a dotarii tehnice de exceptie echipa Inca Tehnic Grup a reusit sa rezolve pe parcursul celor 6 ani de la infiintare nenumarate probleme tehnice cu  eficienta si profesionalism.
Astfel serviciile noastre s-au extins constant incluzand acum toata gama de imprimante, multifunctinale, scannere si faxuri. Avem acces la piese de schimb de la cele mai cunoscute marci ca: Lexmark, HP, Canon, Xerox, Brother, Dell, Samsung, etc.
Revizii periodice si reconditionari imprimante
In cazul in care folositi cartuse reincarcate sau compatibile, se recomanda efectuarea unor revizii generale de curatare o data la cel mult 6 luni (in functie de volumul de pagini printate). Revizia generala consta in demontarea completa a subansamblelor, aspirarea si curatarea lor. Montarea se face in conditii de siguranta si precizie maxima.
Un rol important in intretinearea imprimantei il are si verificarea periodica a fuserului (cuptorului). In cuptor se pot acumula depuneri de toner care in cantitati mari pot cauza defecte iremediabile.